Isolite System

Isolite Systems
€ 2.395,00
(Exclusief BTW/Verzending)
Artikelnummer
ISO-EIL0204

Beschrijving

Hét paradepaardje van tandheelkundige technologie! Nu al bij meer dan 1300 praktijken geïnstalleerd! Houd controle over de orale omgeving tijdens het werk met Isolite System.

Ieder Isolite System bevat :
1x Titanium control head
6x light/vacuüm pipes
1x LED Smart Stick
1x DVD instructie
1x Gebruiksaanwijzing
1x Vacuum/ Powerhose 160 cm
1x Power adapter
1x Afzuigplug
1x Accessoires, O-ring, olie, lippenbalsem, Y-adapter, nylon schoonmaakborstel

PLUS 60x Isolite Mouthpieces (verschillende maten)

Lees de gebruiksaanwijzing voor het volledige reinigings- en sterilisatie advies.

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Betrouwbare levering met DHL
  • Product niet voorradig = altijd een alternatief
  • Professioneel advies

Totale controle met Isolite system

Isolite System zorgt voor snelle, gemakkelijke en veilige isolatie cq. drooglegging van dat deel in de mond waar u moet zijn, door de constante afzuiging van vocht zoals speeksel, bloed, spraywater en oraal debris. 

Het is het samenspel van retractie, bescherming, afzuiging en verlichting waardoor dit vernuft zo’n krachtige  toevoeging is in elke tandheelkundige praktijk. En een snelle, eenvoudige, betrouwbare isolatie én goede vochtregulatie in de mond is het gevolg. Gecombineerd met de gepatenteerde Isolite System* mouthpieces is een vrijwel ononderbroken toegang tot het werkgebied mogelijk. Met snellere, comfortabele behandelingen voor jou en je patiënt!

De sterke, superlichte titanium control head weegt slechts 56 gram en heeft “State of the Art” LED verlichtingstechnologie in zich. Deze heldere, door vacuüm gekoelde LED verlichting heeft ‘fingertip” bediening met vijf standen. Natuurlijk met een “light-cure safe mode” zodat het composiet niet voortijdig uithardt.
*Alleen toepasbaar met de gepatenteerde Isolite System mouthpieces.

Retractie en bescherming
Plaats de Isolite System mouthpiece, gemaakt van zacht polymeer, en de tong en de wang zijn onmiddellijk beschermd. De sterkste spier van het lichaam zit achter de mouthpiece, dus de tong zit tijdens de behandeling niet meer in de weg. Het Isolite System mouthpiece beschermt de keelopening tegen onverhoopte inademing van losse materialen en de tong is hierdoor ook afgeschermd voor het roterende handstuk. 

Continu hands-free afzuiging 
Wat een opluchting! Door de isolatie technologie van het Isolite System is de assistente voor een groot deel verlost van het voortdurend handmatige afzuigen en het weghouden van de wang.

Met maar liefst een afzuiging van twee kwadranten tegelijkertijd is een droog werkgebied gegarandeerd. De krachtige ‘dual-channel’ zuigkracht van het Isolite System, is zo compleet dat uit testen is gebleken dat er in het werkgebied zelfs minder vocht aanwezig is en de luchtvochtigheid lager is dan bij gebruik van cofferdam!

Meer informatie
Uitgelicht 19
Youtube link 1 O0vuX1sEyd8
Youtube link 2 mIqVlegTJVI