IsoVac Adapter - 1st. & 30 gratis mondstukken

Isolite Systems
€ 399,95
(Exclusief BTW/Verzending)
Artikelnummer
169-ISO-EIV0102-1

Beschrijving

Sterke en zeer lichte Isovac System Adapter, gemaakt van autoclaveerbaar polymeer en eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande afzuigslang. Ieder Isovac System bevat 1 Isovac Adapter en 1 connector inclusief 30 Isolite Mouthpieces (in verschillende maten). 

 

 

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Betrouwbare levering met DHL
  • Product niet voorradig = altijd een alternatief
  • Professioneel advies

Totale controle met het IsoVac System

De Isovac adapter is het allernieuwste lid van de Isolite Systems familie. Net als bij het Isolite System en Isodry System gebruikt u bij het Isovac System de gepatenteerde mouthpieces. De sterke en zeer lichte Isovac System adapter is gemaakt van een gemakkelijk te reinigen, autoclaveerbaar polymeer en wordt eenvoudig aangesloten op uw bestaande afzuigslang. Het Isovac System is de perfecte en betaalbare oplossing voor dentale isolatie of droogleggen van het werkgebied in de mond. Zo heeft u totale controle over de orale omgeving.

Snellere en comfortabele behandelingen voor zowel u als uw patiënt

Het Isovac System maakt snelle, gemakkelijke en veilige isolatie van het werkgebied met een constante afzuiging van vocht zoals speeksel, bloed, spraywater en oraal debris mogelijk. Het samenspel van retractie, bescherming, afzuiging en verlichting maakt het Isovac System een krachtige toevoeging voor elke tandheelkundige praktijk. Deze combinatie vertaalt zich naar snelle,  eenvoudige, betrouwbare isolatie en vochtregulatie in de orale omgeving. Met de gepatenteerde Isolite Mouthpieces krijgt u een vrijwel ononderbroken toegang tot het werkgebied. Dit zorgt voor een snellere en comfortabele behandeling voor zowel u als voor uw patiënt. 

Retractie en bescherming

Door het inbrengen van het zachte, uit polymeer vervaardigde Isolite mondstuk, zijn de tong en de wang onmiddellijk beschermd. De tong zit hierdoor totaal niet meer in de weg tijdens de behandeling. Daarnaast is de keel volledig beschermd tegen onverhoopte inademing van losse materialen. 

Hands-free afzuiging

Door de isolatie technologie van het Isovac System is de assistente voor een groot deel verlost van het voortdurend handmatige afzuigen en het weghouden van de wang. De krachtige ‘dual-channel’ zuigkracht van het Isovac System is zo compleet dat uit testen is gebleken dat er in het werkgebied zelfs minder vocht aanwezig is en de luchtvochtigheid lager is dan bij gebruik van cofferdam.

Meer informatie
Uitgelicht 19
Youtube link 1 2RTs6aF0NjU
Youtube link 2 O0vuX1sEyd8