IsoVac Systeem

Isolite Systems
€ 1.095,00
(Exclusief BTW/Verzending)
Artikelnummer
ISO-EIV0102
Fabrikant: Fellowes

Beschrijving 

De Isovac adapter is het allernieuwste lid van de Isolite Systems familie. De sterke en zeer lichte Isovac System adapter is gemaakt van een gemakkelijk te reinigen, autoclaveerbaar polymeer en wordt eenvoudig aangesloten op uw bestaande afzuigslang. Het Isovac System is de perfecte en betaalbare oplossing voor dentale isolatie cq. droogleggen van het werkgebied in de mond. Ook hier weer: totale controle over de orale omgeving!

Ieder Isovac System bevat:

3x Isovac adapter 
1x connector
1x Afzuigplug 
1x Accessoires , O-ring, olie, nylon schoonmaakborstel

PLUS 60x Isolite Mouthpieces (verschillende maten)

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Betrouwbare levering met DHL
  • Product niet voorradig = altijd een alternatief
  • Professioneel advies

Totale controle met IsoVac System

Isovac System zorgt voor snelle, gemakkelijke en veilige isolatie van het werkgebied met een constante afzuiging van vocht zoals speeksel, bloed, spraywater en oraal debris. 

Het is het samenspel van retractie, bescherming, afzuiging en verlichting waardoor het Isovac System zo’n krachtige  toevoeging is in elke tandheelkundige praktijk. Deze combinatie vertaalt zich naar snelle,  eenvoudige, betrouwbare isolatie en vochtregulatie in de orale omgeving. En mét de gepatenteerde Isolite Mouthpieces krijgt u een vrijwel ononderbroken toegang tot het werkgebied, en snellere, comfortabele behandelingen voor zowel u als voor de patiënt!

Retractie en bescherming
Door het inbrengen van het zachte, uit polymeer vervaardigde Isolite mondstuk, zijn de tong en de wang onmiddellijk beschermd. De tong zit totaal niet meer in de weg en dus geen gevecht meer met de tong tijdens de behandeling!
Daarnaast is, met het Isolite mouthpiece werkend als afsluiting, de keel volledig beschermd tegen onverhoopte inademing van losse materialen en is de tong altijd afgeschermd voor het roterende handstuk. 

Continu hands-free afzuiging 
Wat een opluchting! Door de isolatie technologie van het Isovac System is de assistente voor een groot deel verlost van het voortdurend handmatige afzuigen en het weghouden van de wang - het elimineert herhaalde fysieke stress van vooral de handen en polsen. De krachtige ‘dual-channel’ zuigkracht van het Isovac System, is zo compleet dat uit testen is gebleken dat er in het werkgebied zelfs minder vocht aanwezig is en de luchtvochtigheid lager is dan bij gebruik van cofferdam.

Meer informatie
Uitgelicht 19
Youtube link 1 2RTs6aF0NjU
Youtube link 2 O0vuX1sEyd8