Mouthpieces Medium DV 10-pack

Isolite Systems
Special Price € 24,75 Regular Price € 29,95
(Exclusief BTW/Verzending)
Artikelnummer
169-ISO-CIL0801
Fabrikant: Fellowes

Beschrijving

De mouthpieces zijn gemaakt van Isoflex, een zacht flexibel polymeer (zelfs zachter dan de gingiva), zonder latex en verkrijgbaar in zes maten.

Verpakking: doos van 10 stuks, afzonderlijk verpakt.

Mouthpieces én het Isolite System zijn als één systeem CE gecertificeerd. Aankoop van mouthpieces is dus alleen mogelijk wanneer ook een Isolite System is aangekocht.

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Betrouwbare levering met DHL
  • Product niet voorradig = altijd een alternatief
  • Professioneel advies

Isolite System mouthpieces

Wat doet de mouthpiece? Simultaan twee kwadranten tegelijkertijd afzuigen cq. isoleren. Ook zorgt het ervoor dat de tong niet in de weg zit en het beschermt de keelopening zodat er geen kleine deeltjes in terecht komen. Wat dacht u van het comfort en de veiligheid van de patiënt? De kaak rust zeer ontspannen op het bijtblok van de mouthpiece. Bovendien beschermt het ook de wang en het zorgt voor ruimte, overzicht, vloeistof afzuiging en licht. Kortom, veiligheid en comfort, ook voor de patiënt.

Tong & wang bescherming 
Moe van het vechten met de sterkste spier in het lichaam? De Isolite System mouthpiece heeft een ingebouwde, flexibele tong- en wang bescherming. Speciaal ontworpen om een echt veilig gebied voor de tong te creëren.

Nu is zelfs de distaal, meest achterin gelegen, molaar van de bovenkaak zeer goed bereikbaar én zonder de wang te beschadigen.

Symmetrisch ontwerp 
Het ontwerp van de mouthpiece is tweezijdig symmetrisch waardoor het aan elke zijde van de mond gebruikt kan worden. Verlichten, isoleren en evacueren van vocht is dus altijd mogelijk bij zowel de boven- en de onderkaak. Zowel aan de rechter- als aan de linkerzijde van de kaak.

Verlichting
Helder, instelbaar LED licht wordt door de hele mondholte verspreid via de lichtkanalen van de mouthpiece. Zowel naar het bovenste als het onderste kwadrant.
Ononderbroken licht, zonder schaduw!

Geïntegreerd bijtblok  
Het geïntegreerde bijtblok van de mouthpiece is zacht en comfortabel voor de patiënt. En het plaatsen is niet moeilijk, even oefenen en daar helpen wij je bij. Het bijtblok is zowel anterior als posterior te plaatsen én bijzonder effectief. Dit maakt de totale controle over het hele werkgebied compleet!

Disposable, dus veilig
De mouthpieces zijn disposable. Wel zo hygiënisch en dus geen risico van kruisbesmetting voor de patiënt. Het Infectiepreventie protocol kan hierdoor perfect worden gevolgd. 
Ze zijn verpakt in hoesjes die eenvoudig open te maken zijn.

Onmisbare bescherming van de patiënt
De Isolite System mouthpieces beschermen de luchtwegen waardoor uw patiënt beschermt is tegen het inslikken van losse materialen. En, met de mouthpieces beschadigt u nooit de tong, integendeel het beschermt de tong juist en houdt deze veilig uit de buurt van het hoekstuk of air rotor!

Meer informatie
Uitgelicht 19
Youtube link 1 O0vuX1sEyd8
Youtube link 2 qXEcJzRvfYc