Boren | Komet Dental

OrangeService Dental biedt tandarts boren in diverse vormen en materialen. Om de juiste tandheelkundige werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zijn wij marktleider voor Komet om te voorzien in de beste kwaliteit diamant boren, hardmetaal en keramische boren. De tandarts boortjes zijn er in verschillende vormen, passend bij de tandheelkundige werkzaamheden. Binnen de juiste categorie kiest u de Komet tandarts boren die u nodig heeft. 

Producten 1-30 van 1113

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 1113

Van hoog naar laag sorteren

Komet Dental
OrangeService Dental is uw specialist op het gebied van roterende instrumenten van Komet. Wij zijn marktleider voor Komet Dental. Sinds de oprichting van Komet in 1923, heeft Komet zichzelf als doel gesteld om de dagelijkse werkzaamheden van haar klanten zo gemakkelijk, effectief en veilig mogelijk te maken. Dit alles in lijn met de standaarden op het gebied van tandheelkundige perfectie. Ongeacht hoe de tandheelkunde, tandtechniek en markten zich ontwikkelen: Komet blijft trouw aan haar motto ‘’At the end of the day, it’s quality that counts. The Quality of Komet.’’ Dit is waar OrangeService Dental ook voor staat: kwaliteit, innovatie en prijsbewust.

Producten van Komet
Op het gebied van roterende instrumenten van Komet bieden wij het volledige assortiment van Komet aan. Zo kunt u bij OrangeService Dental terecht voor onder andere diamant, hardmetaal en keramische boren, maar bijvoorbeeld ook voor composiet polijsters en een compleet Endo assortiment waaronder 4 vijlsystemen. Daarnaast is OrangeService Dental het enige Nederlandse depot dat samen met Komet de producten steriel verpakt aanbiedt. De unieke Komet steriele verpakkingen zijn zeer overzichtelijk en vereisen weinig inspanning bij het openen voor gebruik van de instrumenten.

Onze Komet product vertegenwoordigers
De Komet product vertegenwoordigers van OrangeService Dental vertellen u graag alles over het volledige Komet assortiment. Daarnaast bieden wij de Komet Dental sample wallets aan. Hiermee bieden wij u de volledige ‘zien-voel-ervaar’ belevenis, zonder dat u hiervoor per se een fysieke afspraak in hoeft te plannen.