LightWalker

LightWalker-lasers zijn ontworpen voor tandheelkundige perfectionisten en alle vooruitstrevende professionals die hun dagelijkse tandheelkundige ervaring willen upgraden met nieuwe behandelingsmogelijkheden die alleen de nieuwste lasertechnologie kan bieden. De gepatenteerde QSP-modus (quantum square pulse) van LightWalker vertegenwoordigt een belangrijke technologische vooruitgang en verbetert de interactie van de laser met tandweefsel voor optimaal comfort, snelheid en klinische resultaten voor de patiënt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoogwaardige tandheelkunde

LightWalker's state-of-the-art ontwerp, techniek en gepatenteerde technologieën hebben het tot 's werelds snelst snijdende Erbium-laser gemaakt, die zelfs roterende boren overtreft in termen van snelheid en precisie, terwijl het tegelijkertijd een breed scala aan zeer effectieve harde en zachte lasers biedt. De eenvoudig te selecteren bedrijfsmodi en geavanceerde laserstraalafgiftesystemen van LightWalker verbeteren de precisie en prestaties van elke laserbehandeling voor optimale klinische werkzaamheid.

Breed spectrum van effectieve en eenvoudig uit te voeren toepassingen

Van conservatieve tandheelkunde, endodontie en implantologie tot parodontologie en chirurgie van zacht weefsel, LightWalker-lasers bieden de meest uitgebreide lijst van klinische toepassingen van alle tandheelkundige lasers die tegenwoordig worden gemaakt. LightWalker is ook perfect voor cosmetische tandheelkundige ingrepen zoals Fotona's zachte maar zeer effectieve TouchWhite®-laser tanden bleken. En met een optionele esthetische upgrade kan het LightWalker AT / AT S-model zelfs worden gebruikt voor gezichtshuidbehandelingen, zoals rimpelvermindering.

Typische behandelingsprocedures met LightWalker zijn sneller, gemakkelijker uit te voeren en met minder pijn en kortere genezingstijden in vergelijking met conventionele behandelingen.

Twee verschillende modellen

  • LightWalker ST-E is een enkelgolfs, Er:YAG-lasersysteem, ontworpen voor tandartsen die al een laser voor zacht weefsel hebben of die zich liever voornamelijk richten op behandelingen van hard weefsel.
  • LightWalker AT / AT S is het meest geavanceerde en best presterende LightWalker-model. Het is uitgerust met hoogwaardige Er:YAG- en Nd:YAG-lasers, een ultramoderne OPTOflex®-scharnierarm, een ongeëvenaard vermogen van 20 W en Fotona's gepatenteerde QSP-pulstechnologie voor ultieme prestaties en precisie van de behandeling.