Dispensers

OrangeService Dental biedt diverse soorten dispensers, waaronder de papierdispenser, zeepdispenser en desinfectiezuil. Bij de papierdispenser is het belangrijk dat u let op de afmeting; past deze in de ruimte waar u de dispenser wil ophangen? Hier hoort ook het juiste type papier bij. Bent u gebonden aan een merk of het aantal lagen? Dan is het belangrijk om ook daarop te letten. De zeepdispensers zijn navulbaar en kunnen zowel drukknoppen als een sensor bevatten. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zeepdispenser

Een zeepdispenser hangt u op aan de muur zodat u uw handen kan wassen met zeep. De zeepdispenser kan worden bevestigd aan de muur, waardoor je deze op elke gewenste plek plaatst en binnen een mum van tijd uw handen wast. De automatische zeepdispensers zijn hygiënischer, omdat deze niet met de handen aangeraakt worden. Dit zijn zeepdispensers met sensor. Hiermee wordt de overdracht van bacteriën en virussen voorkomen.   

Papierdispenser

Papierdispensers zijn er in allerlei soorten en maten, geschikt voor papieren handdoekjes, poetsrollen of gevouwen handdoekjes. De handdoekdispenser plaatst u eenvoudig aan de muur om daarmee papieren handdoekjes, zoals de z-vouw handdoekjes of de handdoekrollen, te gebruiken. Een van de meest bekende papier dispenser is van Tork. Tork biedt papierdispensers in allerlei soorten en maten, geschikt voor de midi en minirollen poetspapier. Een ander merk dat wij graag aanbieden, is Papernet. Papernet is een A-merk met lage prijzen en biedt diverse papierdispensers en papier dat daarbij hoort. Let goed op het formaat van de dispenser en welke handdoekrollen of welke vouw papieren handdoekjes hierin passen.  

Desinfectiezuil 

Een desinfectiezuil plaatst u op verschillende plekken, waaronder bij de ingang van een winkel of kantoorpand. Zo kan iedereen die langsloopt de dag beginnen met schone en ontsmette handen. Hierdoor kan de besmetting met virussen op een bedrijfslocatie tegen worden gegaan. Er zijn verschillende soorten zuilen verkrijgbaar, zoals een automatische desinfectiezuil, desinfectiezuil met sensor, handgel dispenser en een touch free handdesinfectiezuil. Ook hierbij geldt dat een automatische dispenser hygiënischer is.