Bioactive restauratie materialen

Pulpdent Activa  BioACTIVE 
Wij zijn er trots op dat wij exclusief dealer zijn van Pulpdent Activa Bioactive producten voor België! Onze focus is gericht op dentale producten die werkelijk een toegevoegde waarde hebben voor de tandarts of de mondhygiënist. Producten die er toe doen!

 Daarom past Activa BioACTIVE zo goed in onze product portfolio.

 Niet in de laatste plaats omdat wij denken dat bioactieve producten “de toekomst zijn”, maar zeker ook omdat de BioACTIVA producten geen Bisfenol A (of afgeleiden) en geen bis-glycidylmethacrylaat (GMA) bevatten!

De fabrikant is Pulpdent.

Lees wat de president van Pulpdent schrijft:

Activa is niet alleen een stapsgewijze verbetering van de status quo” zegt Ken Berk, Pulpdent president. “Het is een echte doorbraak die de toekomst van de tandheelkunde sterk zou kunnen gaan veranderen, sterker nog, naar onze mening ook zal veranderen”.

Het hele artikel kunt u hier lezen: https://www.dentalaegis.com/id/2009/04/an-interview-with-fred-berk-vice-president-and-principal-of-pulpdent-corporation

  • Wie is Pulpdent?

Deze fabrikant uit de Verenigde Staten is toonaangevend in onderzoek, productontwikkeling en fabrikant van “specialties” voor de dentale professie. Hun gepatenteerde moisture-tolerant ionicresinsfracture-resistant rubberized urethanes, en bioactiverestauritives (bioactive restauratie materialen) zijn de weg naar toekomstige dentale materialen die de chemische en fysische eigenschappen van de tand nabootsen.  

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren