Endo

Endo producten van Komet kwaliteit

Komet is een van ’s werelds meest betrouwbare fabrikanten op het gebied van tandheelkundige roterende instrumenten. Komet produceert al 20 jaar hoogwaardige endodontische producten. Alle kennis komt samen: Komet is Endo. Voor alles wat u in Komet waardeert, bieden wij u het volledige Endo assortiment. Dit noemen wij endoneering: precisie, eenvoud, kwaliteit en hoogwaardige service. Voor zowel de gespecialiseerde endodontoloog als de algemeen practicus bieden wij een compleet Komet Endo assortiment.

Innovatie, precisie en passie 

Innovatie, precisie en passie zijn kernwoorden die Komet kenmerkt. En dat komt terug in het gehele assortiment. Als partner van Komet is Orange Service Dental uw totaal depot voor alle high-end endodontische producten. Hierdoor heeft u altijd de zekerheid om uw behandeling zo optimaal mogelijk uit te voeren. Maak kennis met onze endo lijn en ervaar de mogelijkheden om een endobehandeling naar een volgend niveau te brengen. Wij staan klaar om u zo goed mogelijk te adviseren.

Veilig, efficiënt en comfortabel werken

Het systematische concept van ons volledige assortiment endodontische producten maakt veilig, efficiënt en comfortabel werken mogelijk. Ons assortiment omvat zowel instrumenten voor toegangsvoorbereiding als handmatige vijlen en NiTi-vijlen voor de mechanische preparatie van wortelkanalen (F360, F6 SkyTaper en R6 ReziFlow). Het E-Drive hoekstuk en de EndoPilot mobile, die een endodontische motor en apexlocator in één verenigt, zijn ontworpen voor torsiebeperkte werking in het wortelkanaal. Om ons assortiment compleet te maken, bieden wij handige accessoires aan, b.v. inzettrays, sterilisatiecontainers, frequentieclips en de EndoRescue-kit voor verwijdering  van instrument fragmenten. Verschillende wortelpalen en een samengesteld systeem zijn beschikbaar voor post-endodontische behandelingen.

Producten 1-30 van 323

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 323

Van hoog naar laag sorteren