Papieren handdoekjes

Met papieren handdoekjes maakt u uw handen snel en eenvoudig droog na het wassen. De papieren doekjes voor in de papierdispenser zijn er in allerlei soorten en maten, geschikt voor diverse papierdispensers. Zo bieden we handdoekrollen, tissues en vouwhanddoeken. Bekijk ons volledige assortiment hier.  

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Poetspapier en handdoekrollen

Poetspapier wordt gebruikt om vuil en vocht op te nemen en voor het droogmaken of schoonmaken van uw handen of gereedschap. Poetspapier is er in drie varianten: industriepapier, minirollen en midirollen. Het verschil tussen deze rollen poetspapier is voornamelijk het formaat. Zo is industriepapier veel groter en wordt voornamelijk gebruikt in de scheepvaart, autogarages en voedselverwerkingsbedrijven. Minirollen en midirollen zijn poetspapier rollen in een kleiner formaat en worden gebruikt in een professionele omgeving. Midirollen zijn het meest gebruikt en hebben de middelste maat: kleiner dan industrierollen en groter dan minirollen poetspapier. De minirollen poetspapier werken precies hetzelfde, maar zijn een stuk minder breed. Dit is handig voor ruimtes waar minder plek is voor grote handdoekrollen met dispenser. 

Torkrol

Midi poetspapier is er voornamelijk van het merk Tork en wordt ook wel Tork papier of torkrol genoemd. De Tork papieren handdoekjes zorgen voor de meest hygiënische manier van het drogen van de handen, doordat de wrijving ervoor zorgt dat de micro-organismen aan de vezels van het papier blijven plakken. Hierdoor blijven er minder bacteriën op de handen aanwezig.  Naast het afdoen van de handen wordt poetspapier ook gebruikt voor het afnemen van werkbanken. De handdoekrollen van Tork zijn er in het materiaal cellulose, dat beter oplost in water dan gerecycled tissue papier.  

Tissue box 

Met een tissue box zet je direct een doos tissues op tafel. Binnen handbereik pakt u met de tissuehouder een tissue per keer. Tissues met cellulose zorgen er daarbij voor dat er veel vocht wordt opgenomen.