Luchtreiniger

Luchtreinigers zijn effectief voor het desinfecteren van ruimtes en oppervlakten. Bij OrangeService Dental zijn er luchtreinigers in verschillende soorten en maten, geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Groot of klein. Ook kunt u bij ons terecht voor luchtfilters.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gezonde schone lucht

De luchtkwaliteit binnenshuis kan wel 5 tot 10 keer slechter zijn dan de kwaliteit van de lucht buitenshuis. Ruimtes waarin gewerkt of gewoond wordt zijn perfecte bronnen voor de verspreiding van bijvoorbeeld virussen. Met een luchtzuiveraar is het mogelijk om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren, in zowel kleine als grote ruimtes. Een luchtreiniger of luchtzuiveraar helpt bacteriën, virussen of vieze geurtjes de deur uit.

Welke luchtreinigers zijn er?

Er zijn verschillende soorten luchtreinigers en luchtzuiveraars beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de i-Fogger, waarmee u moeiteloos ruimtes kunt desinfecteren. Bent u op zoek naar een luchtzuiveringsapparaat die elke 20 minuten een luchtverversing in ruimtes tot 110m2 levert? Kies dan voor de Aeramax Pro 4 luchtreiniger. Omdat deze luchtreiniger tot 99,9% van de verontreinigingen in de lucht verwijdert, bent u verzekerd van een echt schone ruimte. Daarnaast is het mogelijk om de luchtreiniging in real-time te bekijken. Tenslotte kunt u kiezen voor de Saniswiss Automate, een innovatief systeem voor automatische desinfectie van verschillende type oppervlaktes.

Aeramax Pro luchtreinigers

De AeraMax™ technologie zorgt ervoor dat uw binnenlucht effectief gereinigd wordt. Zo beschermt u uzelf en uw omgeving tegen schadelijke stoffen. De Aeremax pro luchtzuiveraar is eenvoudig te gebruiken. U zet het apparaat aan en uw lucht wordt automatisch gereinigd, 24 uur per dag.