Pedaalemmer

Pedaalemmers zijn er in diverse soorten en maten. Allereerst let u op de inhoud van de pedaalemmer. Een pedaalemmer van 30 liter is de meest gangbare maat voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Met een groter huishouden komt u al snel uit op pedaalemmers van 50 of 60 liter. Deze zijn ook meer geschikt voor op de werkvloer of voor grotere ruimtes. Daarnaast zijn er verschillende soorten materialen en uitstralingen van de pedaalemmer. Tot slot kiest u hoe u deze opent: een pedaalemmer met sensor of het openen via het voetpedaal. 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pedaalemmer met sensor

Een pedaalemmer staat bekend om het pedaal: met uw voeten stapt u op het pedaal om de pedaalemmer te openen. Dit is een hygiënische manier van het openen van de prullenbak en daarnaast zullen er geen vette vingers op de pedaalemmer verschijnen. Een andere manier van het openen van de pedaalemmer is door middel van een sensor. De pedaalemmer met sensor bevat dan een infrarood sensor en wanneer u uw handen boven deze sensor beweegt, gaat de klep open. Hierdoor hoeft u de pedaalemmer zelf niet aan te raken.

Pedaalemmer 60 liter 

Pedaalemmers zijn er met een verschillende inhoud, waaronder pedaalemmer 60 liter, maar ook een pedaalemmer van 30 liter. Een pedaalemmer 30 liter is voornamelijk voor kleine ruimtes of kleine huishoudens. Met een pedaalemmer 60 liter is het al snel voor een groot gezin of een grote ruimte. Er zijn ook formaten hiertussen verkrijgbaar.   

Duo pedaalemmer 

Met een dubbele pedaalemmer is het steeds makkelijker om afval te scheiden. Een duo pedaalemmer bevat twee aparte afvalbakken in de pedaalemmer. Vaak wordt er één kant gebruikt voor restafval en de andere kant voor bijvoorbeeld plastic of papier. Een dubbele pedaalemmer is handig voor thuis of voor op de werkvloer. Er zijn ook pedaalemmers voor het scheiden van meerdere soorten afval. Deze pedaalemmers bestaan uit drie of vier vakken. 

Pedaalemmer RVS

Een pedaalemmer is er in allerlei materialen, waaronder een roestvast stalen pedaalemmer. Een pedaalemmer RVS heeft vaak een moderne en strakke vormgeving. Deze pedaalemmers zijn  vaak een stuk robuuster en zwaarder dan pedaalemmers van kunststof. De kunststof pedaalemmers zijn makkelijker te verplaatsen doordat deze een stuk lichter zijn. Ook ziet u minder snel vlekken en vette vingers op een pedaalemmer van kunststof.