Hygiëne

Meer hygiëne betekent meer zekerheid. Het is voor zowel uw patiënten als uw medewerkers belangrijk dat er binnen de praktijk veilig en hygiënisch wordt gewerkt. Wij bieden daarom een breed assortiment aan producten aan, zodat u de hygiëne in uw praktijk kunt blijven waarborgen.

Persoonlijke hygiëne

Uw bescherming vinden wij erg belangrijk. Wij bieden daarom niet alleen producten voor praktijkhygiëne aan, maar ook persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij voorzien u bijvoorbeeld graag van onze FFP2 en type IIR mondmaskers en handschoenen.

Producten 1-30 van 151

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 151

Van hoog naar laag sorteren

Prullenbak
Bent u op zoek naar een prullenbak? Prullenbakken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit een prullenbak met 1 vak of met meerdere vakken zoals een duo prullenbak. Ook de manier van openen is verschillend. Zo biedt OrangeService Dental prullenbakken aan zonder en met sensor. Bij een prullenbak of pedaalemmer met sensor gaat de klep automatisch open dankzij de infrarood sensor. Dit is hygiënischer en gemakkelijk. 

Papieren handdoekjes
Met papieren handdoekjes maakt u uw handen of oppervlakten eenvoudig en snel droog. Papieren handdoekjes zijn er in allerlei soorten en maten, met verschillende vouw. Dit is belangrijk voor een papierdispenser waar de papieren handdoekjes in gaan. Kijk daarom goed welke u nodig heeft. Daarnaast heeft OrangeService Dental handdoekrollen, poetspapier en tissues.

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Om uzelf tijdens werkzaamheden te beschermen, worden persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt. Denk hierbij aan mondkapjes, nitrile handschoenen en een medisch schort. Ook hebben wij coronatesten in verschillende varianten, waaronder de sneltest en de speekseltest.

Mondkapjes
Medische mondkapjes beschermen niet alleen de omgeving, maar ook de drager. Het mondmasker zit strakker om het gezicht, waardoor er minder snel bacillen via het masker binnendringen. Ook bevatten de mondkapjes een filter om stofjes uit de lucht eerst te filteren. De ademhalingsweersstand is laag, waardoor de mondkapjes met filter comfortabel blijven gedurende de werkdag. Denk aan de FFP2 mondmaskers van Orange4Hygiene die optimale bescherming bieden.