Zeepdispensers

Een zeepdispenser geeft een afgemeten hoeveelheid zeep af en hangt u eenvoudig aan de muur. Een groot voordeel van een zeepdispenser is dat u deze kunt navullen en deze niet veel ruimte in beslag neemt. Een zeepdispenser plaatst u namelijk gemakkelijk aan de muur. Er zijn zeepdispensers waar u op de knop moet drukken voor een afgemeten hoeveelheid zeep, maar er zijn ook automatische zeepdispensers. Een zeepdispenser met sensor geeft automatisch zeep af zodra er beweging voor de sensor plaatsvindt. 

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Zeepdispenser met sensor

Een zeepdispenser met sensor geeft automatisch zeep bij beweging voor de dispenser dankzij de infrarood sensor. Doordat u de zeepdispenser niet hoeft aan te raken, is het hygiënischer dan een drukknop. 

Zeepdispenser muur

Een wand zeepdispenser wordt aan de muur bevestigd. Een wand zeepdispenser wordt vooral bij bedrijven gebruikt, ook omdat het praktisch is om de zeeppomp bij te vullen en deze niet verplaatst kan worden. Een zeepdispenser muur is er zowel met een drukknop als met een sensor. Bij beide zeepdispensers wordt er een afgemeten hoeveelheid zeep afgegeven, wat precies de juiste hoeveelheid is om uw handen te wassen. 

Verschillende zeepdispensers

Een zeeppompje is er in diverse varianten, waaronder de automatische zeepdispenser en de zeepdispenser muur. Er zijn daarnaast ook verschillende kleuren beschikbaar. Momenteel is de zeepdispenser zwart populair, voornamelijk vanwege de strakke en moderne look. Binnen bedrijven wordt over het algemeen een zeepdispenser wit gebruikt, juist vanwege de schone look.