Luchtverfrisser

Een luchtverfrisser is onmisbaar in diverse sanitaire ruimtes, maar ook in de (tandarts)praktijk of op kantoor. Een luchtverfrisser zorgt ervoor dat het weer fris ruikt met een aangename geur. Denk aan verschillende soorten luchtverfrissers, zoals een automatische luchtverfrisser. 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Luchtverfrisser

Vieze geurtjes zijn verleden tijd met een luchtverfrisser. Waar je deze ook gebruikt, zoals in sanitaire ruimtes, op kantoor of in de praktijk, met een luchtverfrisser ruikt het weer aangenaam. Er zijn verschillende soorten luchtverfrissers. Een automatische luchtverfrisser maakt het makkelijk om automatisch een lekker geurtje te verspreiden zonder dat je hier zelf aan hoeft te denken. Een handmatige luchtverfrisser spuit je zo een fijn geurtje de lucht in, wanneer daar behoefte aan is. Natuurlijk kunnen deze ook bijgevuld worden met een navulling luchtverfrisser.

Navulling luchtverfrisser

Bij de meeste luchtverfrissers is het mogelijk dat u deze kunt navullen. Dit is een stuk economischer en milieuvriendelijk. Kies hierin de geur die u lekker vindt en probeer dit af te wisselen. Zo went u minder snel aan de geur waardoor het aangenaam blijft ruiken. 

Automatische luchtverfrisser 

Met een automatische luchtverfrisser komt er een gedoseerde en regelmatige geur vrij. Zo heeft u geen omkijken ernaar en ruikt het continu fris. Wanneer de dispenser leeg is, vult u deze bij met de navulling luchtverfrisser. De automatische luchtverfrisser zorgt ervoor dat er altijd een frisse geur wordt afgegeven en er daardoor altijd een lekkere frisse geur is.