Isolite

Isolite Systems

Nog nooit eerder was het zo eenvoudig om vocht af te zuigen, de tong weg te houden én de keelopening te beschermen met helder LED licht van binnenuit. Kortom, de Isolite is een hoogstaand vernuftig apparaat dat je werk als tandarts heel wat makkelijker maakt. Ook de patiënt zal het waarderen.

Het resultaat van werken met één van de Isolite Systemen

Een voorspelbare kwalitatief goede restauratie. Door beter zicht en snellere en betrouwbare isolatie van het werkgebied en continue handsfree afzuiging, is dit mogelijk. Isolite systemen maken geconcentreerd werken mogelijk door goed zicht en geen tong die de werkplek blokkeert. Ook kunnen er geen deeltjes in de keel terecht komen en kan de boor geen tong of wang raken. Met andere woorden: totale controle over de orale omgeving. Dit is de weg naar een efficiëntere praktijkvoering. Uw assistente is namelijk al bezig met de voorbereiding van de volgende patiënt. Hiermee bespaart u tijd en geld!

Isolite Producten

Binnen OrangeService Dental bieden wij verschillende soorten Isolite Systemen aan. Naast het reguliere Isolite Systeem bieden wij ook de vernieuwde Isolite 3 en het Isovac Systeem aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor mouthpieces en overige Isolite onderdelen.

Onze Isolite product vertegenwoordigers staan altijd voor u klaar en komen graag bij u langs in de praktijk voor een gratis demonstratie van een van de systemen.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Van hoog naar laag sorteren