Matrixen

OrangeService Dental biedt een ruim assortiment aan verschillende matrixen om strakke contactpunten te creëren. De sectionele matrixsystemen maken Klasse II composiet restauraties eenvoudig. U kunt bij ons terecht voor diverse merken, waaronder Bioclear, Palodent en Garrison. Daarnaast kunt u bij OrangeService Dental ook terecht voor overige producten die nodig zijn bij een restauratieve behandeling, zoals ringen en wiggen.

Producten 1-30 van 32

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 32

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bioclear matrix

Het anatomische ontwerp van de Bioclear matrix zorgt ervoor dat u op een eenvoudige, minimaal invasieve manier uw klasse III en klasse IV restauraties kunt voltooien. Ook zijn er matrixen ontwikkeld om diastemen te behandelen. De matrixen van bioclear zijn door het anatomische ontwerp uitermate geschikt voor het tandoppervlak.

Garrison dental solutions

Een van de nieuwste merken binnen ons assortiment matrixen is Garrison dental solutions. De stevige metalen matrixbanden van Garrison zijn dunner ten opzichte van traditionele kunststof strips. Binnen het assortiment van Garrison dental kunt u kiezen uit verschillende producten, maar u kunt ook kiezen voor een complete set. Kies bijvoorbeeld voor het nieuwe sectionele matrixsysteem Composi-tight 3D fusion. Deze set biedt een oplossing voor alle klasse II caviteiten.

Black triangle matrix

Het black triangle matrix system is een nieuw matrixsysteem dat het mogelijk maakt zwarte driehoek sluitingen tot 40% sneller dan met de originele bioclear matrixen te kunnen sluiten. De kleur gecodeerde probe zorgt voor het gemakkelijk kiezen van de juiste maat matrix en de bijpassende contour. Dit zorgt voor sterke esthetische resultaten. Black triangle matrix systeem uitproberen? Ga dan voor de aanschaf van de black triangle intro kit. Liever een van onze andere matrix producten uitproberen? Kijk dan ook eens bij onze kits voor complete sets. Ook bieden wij gratis probeersets aan, bijvoorbeeld de Micerium ENA probeerset.