Wegwerphandschoenen

OrangeService Dental biedt een ruim assortiment wegwerphandschoenen. Zo kiest u uit verschillende nitrile handschoenen en latex handschoenen, waaronder ook poedervrije handschoenen. Medische handschoenen worden gebruikt voor allerlei medische beroepen en bieden bescherming voor zowel de drager als de omgeving. Let goed op de juiste maat van de handschoenen en het materiaal: nitrile of latex.  

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nitrile handschoenen

In tegenstelling tot latex handschoenen zijn nitrile handschoenen allergievrije handschoenen. Deze zijn er in verschillende maten, zoals de nitrile handschoenen M, maar ook de wegwerp handschoenen maat S, L of XL. De wegwerphandschoenen zijn geschikt voor eenmalig gebruik en zijn speciaal ontwikkeld voor medische en persoonlijke bescherming. De latexvrije handschoenen worden in allerlei medische beroepen gebruikt en zijn resistent tegen vele chemicaliën en vloeistoffen. Een voorbeeld van nitrile handschoenen zijn de Intco handschoenen. Deze poedervrije handschoenen zijn waterafstotend en bevatten een hoge treksterkte zodat ze niet scheuren. 

Latex handschoenen

Latex wegwerphandschoenen gebruik je om jezelf te beschermen tijdens medische werkzaamheden. Let bij het kopen van latex handschoenen goed op of deze poedervrij moeten zijn. In de meeste plastic handschoenen zit poeder, maar er zijn ook poedervrije handschoenen verkrijgbaar. Een alternatief zijn de nitrile handschoenen en latex handschoenen poedervrij. Belangrijk bij wegwerphandschoenen is dat deze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de handschoenen comfortabel zitten. Let daarom goed op de juiste maat van de wegwerphandschoenen. Ze zijn er in diverse maten, zoals de latex handschoenen M. Te kleine handschoenen zitten al snel vervelend, maar kunnen ook de behendigheid beperken en vermoeidheid van de handen veroorzaken. Wanneer de latex wegwerphandschoenen te los zitten, kan dit ook voor ongemak zorgen, waaronder een veiligheidsrisico voor de gebruiker. 

Comforties handschoenen

De Comforties handschoenen staan bekend om hun comfort, waarbij de handschoenen beschikken over een verbeterde elasticiteit en zich vormen om uw hand als tweede huid. Doordat de handschoenen zich aanpassen aan de handbewegingen zullen uw handen minder snel vermoeid raken. De sterke rolrand zorgt er daarbij voor dat de handschoenen op hun plek blijven zitten. Let goed op het kiezen van de juiste maat: Comforties maat S tot en met XL. Daarnaast is er de keuze uit de Comforties Soft Nitrile of de Comforties Nitrile Easyglide. Beide handschoenen zijn nitrile handschoenen, waarbij de Comforties Soft Nitrile Easyglide beschikken over een innovatieve binnencoating zodat de handen snel en gemakkelijk in de handschoen glijden.  

Unigloves handschoenen

De Unigloves handschoenen voldoen aan alle medische eisen en zijn ook geschikt voor gebruik in de voedselindustrie. De handschoenen zijn makkelijk aan en uit te trekken en vormen comfortabel naar de hand. De Unigloves nitril handschoenen zijn latexvrij en daarom geschikt voor mensen met een latex-allergie of gevoeligheid voor latex handschoenen. 

Sensicare handschoenen

Eén van onze merken is Sensicare. De Sensicare handschoenen zijn nitirle handschoenen, en dus latexvrij en poedervrij. De handschoenen bieden een aantal goede eigenschappen, waaronder goede bescherming en comfort. Het zijn soepele en zachte handschoenen die tegelijkertijd sterke bescherming bieden. De Sensicare handschoenen zijn wegwerphandschoenen voor medische beroepen en fungeren ook als dentale handschoenen.