Medical Line krukken

De Medical Line stoelen zijn ergonomische zadelkrukken voor een zo comfortabele en verantwoordelijke houding tijdens het uitvoeren van (medische) werkzaamheden. De zadelkrukken zijn speciaal ontwikkelde voor gebruik in de medische omgevingen en zijn afgewerkt met hoogwaardige Stamsin of PUxx bekleding. Voordelig aan deze stofferingen is dat deze eenvoudig te reinigen zijn met desinfecterende middelen.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij de aankoop van een zadelkruk medisch is het goed om te beslissen welke het best voor u geschikt is. Zo zijn de zadelkrukken in verschillende hoogtes te stellen, zoals een hoge zadelkruk van 76 cm. Deze kan verlaagd worden tot 57 cm. Ook zijn de Score zadelkrukken met rugleuning, voor een optimaal zitcomfort. Dankzij de comfortabele ergoshape zitting wordt er stagnatie in de bloedsomloop voorkomen.

Ronde zitting

De score zadelkrukken zijn er in verschillende uitvoeringen. De ronde zitting is er met zowel een vaste als een verstelbare zithoek. Ook kiest u uit een zadelkruk met rugleuning of een zadelstoel zonder. Verstel de zadelkruk score in hoogte naar de gewenste hoogte tussen 57 en 76 centimeter. 

Ergo shape zitting

Het grootste voordeel van een ergonomische zadelkruk met ergo shape zitting, is dat deze een uitsparing hebben voor de dijbenen. Dankzij deze uitsparing wordt er stagnatie in de bloedsomloop voorkomen. Ook deze zadelkrukken zijn er met vaste en verstelbare zithoek in meerdere kleuren. Kies uit de zadelkruk met rugleuning of zonder en verstel de zadelkruk in de gewenste hoogte voor een zo optimaal mogelijke zithouding tijdens medische werkzaamheden.