Laser

Lasertandheelkunde is een waardevolle aanvulling voor uw praktijk. Door lasertandheelkunde toe te passen kunt u op een nauwkeurige en effectieve manier meerdere tandheelkundige procedures uitvoeren. Lasertandheelkunde stelt u in staat om zeer nauwkeurig te behandelen zonder de omliggende weefsels te beschadigen. Ook helpt lasertandheelkunde de angst bij patiënten weg te nemen of te verminderen. 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Fotona: Toonaangevend in de tandheelkundige laserindustrie

Tandheelkundige lasers hebben een revolutie teweeggebracht in de tandheelkunde met behandelingen die sneller, effectiever en bevredigender zijn voor patiënten en behandelaars dan ooit tevoren. Met meer dan 50 jaar ervaring in lasertechnologie leiden Fotona's bekroonde LightWalker-familie met de hoogste prestaties en de nieuwe generatie SkyPulse®-lasersystemen de tandheelkundige industrie naar nieuwe niveaus van perfectie met ongeëvenaarde precisie, prestaties en gebruiksgemak.

Twee lasergolflengten in een systeem 

Fotona was de eerste fabrikant die twee complementaire lasergolflengten (Er:YAG en Nd:YAG) in een enkel systeem introduceerde (Twinlight, 1994) en de eerste die een tandheelkundige laser ontwikkelde die beter presteert dan een conventionele roterende boor (Fidelis Plus II, 2004). Het revolutionaire LightWalker® AT-systeem van het bedrijf, geïntroduceerd in 2011, is 's werelds eerste scannerklare tandheelkundige laser en de eerste die gebruikmaakt van QSP-technologie (Quantum Square Pulse) voor ultieme precisie en prestaties. In 2019 introduceerde Fotona de nieuwe generatie SkyPulse® draagbare Er:YAG tandheelkundige lasersysteem, dat kan worden aangepast aan elke individuele praktijk om te voldoen aan de behoeften van de moderne tandartspraktijk. Het unieke ontwerp van SkyPulse maakt extra hoogwaardige diodemodule-accessoires mogelijk voor het breedste scala aan diodelasergolflengten, die in de tandheelkunde steeds meer worden gebruikt als aanvulling op conventionele therapie. Zowel de LightWalker®- als de SkyPulse®-lasersystemen hebben de prestigieuze Red Dot Design Award gewonnen vanwege hun uitstekende esthetische vorm en onvergelijkbare functionaliteit.

De voordelen 

Tegenwoordig wordt Fotona erkend als een wereldleider in de innovatie en ontwikkeling van nieuwe tandheelkundige toepassingen en technologieën, en werkt het nauw samen met topuniversiteiten en tandheelkundige onderzoekscentra over de hele wereld. De voordelen van Fotona tandheelkundige lasers voor uw praktijk:

  • Een volledig assortiment behandelingen voor hard en zacht weefsel
  • Uiterst nauwkeurig snijden en ablatie van hard weefsel
  • Gemakkelijke en effectieve endodontische behandelingen
  • Weinig of geen bloedende chirurgische ingrepen, met gelijktijdige desinfectie
  • Eenvoudig te selecteren bedrijfsmodi voor meer eenvoud
  • Grotere patiënttevredenheid en minder vermoeidheid van de operator
  • Uitstekende training en ondersteuning