Dental Water Cartridges

Met dental water cartridges kunt u uw tandheelkundige water eenvoudig desinfecteren en demineraliseren. Bekijk ons aanbod dental water cartridges.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tandeelkundig water desinfecteren

Een manier om uw tandheelkundig water te desinfecteren en te demineraliseren is door het gebruiken van dental cartridges. U kunt de cartridges aansluiten op de waterleiding in uw unit of u kunt de cartridges laten inbouwen. De installatie is erg eenvoudig. Met behulp van deze cartridges behoudt u de microbiologische kwaliteit van uw water. Het gebruik hiervan is niet schadelijk voor uw leidingwerk en unit. De cartridges bevatten geen oxiderende en corrosieve bestanddelen. Gebruikt u liever tabletten? Bekijk dan ons aanbod dental tablets.  

Sterisil dental cartridges

Bij OrangeService Dental bieden wij verschillende soorten sterisil cartridges aan. Deze cartridges desinfecteren uw tandheelkundig water op basis van ionisch zilver. Een sterisil cartridge is verkrijgbaar in verschillende maten. Ook kunt u kiezen voor een speciale cartridge set up kit. Alle sterisil producten zijn voorzien van een shockbehandeling bij initieel gebruik. Dit maakt het gebruik veilig voor zowel uzelf als uw patiënt. De cartridges bevatten geen oxiderende stoffen en bevatten geen jood of chloor.