Memory foam kussens

De memory foam kussens zorgen voor de perfecte ergonomische positie voor uw patiënt. De kussens zijn los verkrijgbaar en in verschillende sets. De memory foam kussens zijn gemaakt van medisch materiaal en gemakkelijk schoon te vegen voor de volgende patiënt.

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Memory Foam kussens

De foam kussens bestaan uit traagschuim waarbij de kussens zich volledig aanpassen aan het lichaam. Memory foam is traagschuim wat ervoor zorgt dat er verlichting ontstaat van de drukpunten doordat de kussens zich naar het lichaam van de patiënt aanpassen. Memory foam kussen kopen? Binnen onze collectie vindt u verschillende memory foam kussen sets, bestaande uit hoofd, rug, en knie kussens. Ook zijn de foam kussens los verkrijgbaar om een bestaande set te vervangen of aan te vullen.  

Foam hoofdkussen

De memory foam hoofdkussens ondersteunen de nek van de patiënt. De helling van het foam kussen zorgt er vervolgens voor dat zijn of haar hoofd zachtjes naar achteren kantelt. Voor zowel de behandelaar als de patiënt is dit een fijne zit- of lighouding om medische handelingen uit te voeren. De patiënt ligt hierdoor in een perfecte ergonomische houding.  

Memory foam kniesteun

De memory foam kussens voor de knieën zorgen ervoor dat de knieën comfortabel opgetild worden door het kussen. Het knie foam kussen werkt samen met de rugleuning om de extra druk op de rug en de heupen van de patiënt te verminderen.