Papierdispensers

Een papierdispenser is een term voor verschillende soorten dispensers voor papieren handdoekjes. Er wordt onderscheid gemaakt tussen papierdispensers met een handdoekrol of een papierdispenser met papieren handdoekjes. Let daarnaast op de verschillende vouw van de papieren handdoekjes. 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Papierdispenser voor handdoekrol

Met een papierdispenser voor poetsrollen is het eenvoudig om snel gemorste vloeistof op te ruimen. Plaats de handdoekrol in de dispenser en trek de gewenste hoeveelheid papier eruit. In een handdoekdispenser plaatst u midi rollen of minirollen poetspapier. Zo is papier altijd binnen handbereik wanneer u iets moet schoonmaken of wanneer u uw handen wil drogen. Aan de onderkant van de papierdispenser zit een kartelrand om het papier af te scheuren.

Papierdispenser voor papieren handdoekjes

Naast de papierdispenser voor de handdoekrol is er ook een dispenser voor papieren handdoekjes. Hierin is het belangrijk dat u let op welke papieren handdoekjes u wil gebruiken. Er zijn verschillende vouwen, zoals de z-vouw handdoekjes en de c-vouw handdoekjes. Niet elke vouw past in elke papierdispenser. Een papierdispenser voor papieren handdoekjes is een hygiënische optie, omdat de handdoekjes direct uit de dispenser komen en de handdoekjes vervolgens klaar hangen voor de volgende gebruiker.