Score at Work

De bureaustoelen van score at work zijn ergonomische kantoorstoelen. De bureaustoelen zijn gestoffeerd in een luxe stoffering dat comfortabel aanvoelt, waarbij de stoelen duurzaam en recyclebaar zijn. Waarvoor je de kantoorstoelen ook voor gebruikt, u zit altijd comfortabel en ergonomisch verantwoord.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ergonomische bureaustoel

Score at Work heeft een compleet assortiment met ergonomische bureaustoelen. Waar u de stoel ook voor gebruikt, op kantoor, achter de balie, tijdens werk, u zit altijd in een ergonomisch verantwoorde houding. De bureaustoelen van Score at Work zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en stofferingen. Ook kiest u de perfecte kleur. Alle modulaire componenten zijn uitwisselbaar en afzonderlijk te vervangen. Zo gaat de bureaustoel lang mee en is dit een stuk duurzamer. 

Verschillende mechanieken ergonomische bureaustoel

De Score at Work bureaustoelen zijn er in diverse soorten. Het mechaniek verschilt en er is onderscheid te maken in 3 verschillende. Kiest u voor een vaste zithoek, permanent rugcontact en verstelbare tegendruk? Ga dan voor de Score at Work Contact. Wanneer u kiest voor de ergonomische bureaustoel met een verstelbare rug en zitting die automatisch met tegendruk werkt op basis van het lichaamsgewicht, dan gaat u voor de Score at Work Synchromatic. Het verschil met de Score at Work Flowmatic, is dat deze ook tegendruk biedt op basis van lichaamsgewicht, maar daarbij de rugleuning en zitting afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen.