ZR-Diamant

Voor het bewerken van zirconium kroon- en brugwerk kunt u kiezen voor een diamant boor ZR. U heeft de keuze uit verschillende type instrumenten en u kunt zelf de gewenste grofheid en maat selecteren. Bekijk ons volledige assortiment Komet boren ZR-diamant. 

 

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Diamant boren ZR-diamant

De ZR-diamant is een speciaal soort diamant van Komet, met name geschikt voor nabewerking van zirconium oxide. Zirconium oxide kent een hoge sterkte, waardoor de eisen voor verwerking hoog zijn. Vanwege de hoge materiaalhardheid van zirconium hebben conventionele instrumenten een te korte levensduur en slijten ze erg snel. De ZR-diamant is echter wel geschikt voor deze behandelingen en kent een langere levensduur en een hogere verwijderingssnelheid.

Komet boren

OrangeService Dental staat bekend om haar uitgebreide assortiment tandarts boren van het merk Komet. Voor alles wat u waardeert in Komet, bieden wij u het volledige assortiment. Bekijk naast de speciale ZR-diamant boren ook eens ons overige assortiment diamant boren, bijvoorbeel voor preparatie of micropreparatie