Prullenbak met sensor

Een prullenbak met sensor is een hygiënische manier van het openen van de prullenbak. De prullenbak bevat een infrarood sensor die bij beweging de klep van de prullenbak opent. De afvalbak met sensor is er in verschillende maten, waaronder een sensor prullenbak van 60 liter, maar ook een kleinere maat met een inhoud van 30 of 45 liter. 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Automatische prullenbak 

Een prullenbak met sensor maakt het mogelijk om op een hygiënische manier een pedaalemmer open te maken zonder deze aan te raken. Dankzij een infraroodsensor gaat de klep van de afvalbak automatisch open. Hierdoor wordt de afvalbak met sensor ook wel een automatische prullenbak genoemd. Een ander voordeel is dat u geen vette vingers op de prullenbak ziet zitten. Dit is vooral het geval bij pedaalemmers rvs, dankzij het roestvast stalen materiaal. Een sensor afvalbak bevat batterijen die lang meegaan, waardoor je de prullenbak niet hoeft aan te sluiten op elektriciteit. 

Sensor prullenbak 60 liter

Een prullenbak met sensor is er in verschillende formaten, waaronder de prullenbak 60 liter. Dit zijn relatief grote prullenbakken die geschikt zijn voor grote ruimtes. Er zijn ook duo prullenbakken met sensor, waarbij er vaak twee vakken van 30 liter zijn. Een middenmaat pedaalemmer met sensor is de afvalbak van 45 liter.