Prullenbak

Een prullenbak is er in diverse soorten en maten, waarbij u bij de aanschaf vooral moet letten op de inhoud van een afvalbak. Zo zijn er prullenbakken met meerdere vakken en verschillende inhoud, waaronder afvalbakken met een inhoud van 30 tot en met 70 liter. Met een duo prullenbak of pedaalemmer is het mogelijk om het afval direct te scheiden, dit zijn prullenbakken met 2 vakken. Een prullenbak met sensor is vooral handig voor comfort en hygiëne. De klep van de prullenbak gaat automatisch open dankzij de infrarood sensor. 

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Duo prullenbak

Een prullenbak 2 vakken, een duo prullenbak, is een dubbele prullenbak met twee losse afvalbakken. Een duo afvalbak wordt voornamelijk gebruik wanneer u het afval wil scheiden. Zo wordt er bij een dubbele prullenbak vaak één kant gebruikt voor restafval en de ander voor bijvoorbeeld plastic of gft. De duo prullenbak is er in verschillende formaten, maar de meest voorkomende dubbele afvalbak is de duo prullenbak 60 liter. Dit zijn twee prullenbakken van 30 liter.  

Prullenbak met sensor 

Er zijn verschillende manieren om een prullenbak open te maken, waaronder een prullenbak met sensor. Dit type afvalbak is geschikt wanneer u uit bent op comfort en hygiëne. Dankzij de infrarood sensor gaat de klep automatisch open en hoeft u de afvalbak niet aan te raken. De automatische prullenbak gaat al open bij slechts een klein gebaar. Naast een afvalbak met sensor zijn er ook prullenbakken die je met de voet openmaakt. Ook dit is een hygiënische manier van het openen van uw pedaalemmer.  

Prullenbak afval scheiden 

Met een afval scheiden prullenbak, of een duo prullenbak, kunt u eenvoudig en snel al uw afval scheiden. Dit is handig voor thuisgebruik, maar ook op de werkvloer. Kies de duo prullenbak met de inhoud die het best bij u past. Let goed op dat u genoeg ruimte heeft, want een duo afvalbak neemt in de breedte natuurlijk meer ruimte in. De meest verkochte duo afvalbak is de duo prullenbak 60 liter en heeft 2 vakken van 30 liter. Er zijn ook kleinere scheidings prullenbakken en juist grotere prullenbakken om afval te scheiden. Zo zijn er pedaalemmers van het merk Reyclostar met 4 aparte bakken. Deze is er in verschillende uitvoeringen, waaronder een prullenbak met een vierde bak speciaal voor het weggooien van bekers. 

Afvalbak bekers

OrangeService Dental biedt ook diverse pedaalemmers met bekerbakken erin. Dit zijn afvalbakken met bekerhouders waarin een rij bekers weggegooid kan worden. Zo kan het afval van de bekers gescheiden worden van ander afval. Dit kan in een prullenbak met meerdere vakken, maar ook in/bij aparte afvalbakken voor bekers.