Instrumentarium

Bij OrangeService Dental heeft u de keuze uit een ruim assortiment wanneer het aankomt op tandheelkundig instrumentarium. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor hand- en hoekstukken, diverse handinstrumenten en mondspiegels.

De juiste instrumenten zijn onmisbaar binnen de tandartspraktijk. Om het gebit van uw patiënt goed te kunnen bekijken, zijn goede mondspiegels noodzakelijk. OrangeService Dental biedt diverse soorten mondspiegels aan van verschillende merken, zodat u zelf kunt kiezen welke voor u geschikt is. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment LM instrumenten, perfect voor bijvoorbeeld extractie en restauratie. Ook scalers, amalgaamstoppers en zowel sonische als ultrasone tips behoren tot het assortiment.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over het aanbod? Neem gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van het juiste advies. De instrumenten die OrangeService Dental aanbiedt zijn van hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Wij vinden het belangrijk dat u uw werkzaamheden en behandelingen zo goed en efficiënt mogelijk uit kunt voeren en hopen door ons aanbod hier een bijdrage aan te kunnen leveren.  

Producten 61-90 van 1451

Van hoog naar laag sorteren

Producten 61-90 van 1451

Van hoog naar laag sorteren