Landingspagina Medit

Digitale tandheelkunde met de MEDIT I700

MEDIT Event

Meer leren over MEDIT? Kom 29 of 30 mei 2024 naar het MEDIT Event. Waar Dr. Soraya Abbassan uit Parijs u alles kan vertellen over de nieuwste technologieën van MEDIT.

Intraorale scanner

MEDIT i700. Volledig open en compatibel scansysteem.

De intraorale scanners uit de i700-serie bieden u de hoogste prestaties en het meest comfortabele werk in uw praktijk.

 

De combinatie van innovatieve, krachtige hardware en intelligente software tilt scanresultaten naar een geheel nieuw niveau – met maximaal 70 FPS in adembenemende snelheid en kwaliteit. Medical Instinct® biedt u volledig geconfigureerde MEDIT totaaloplossingen die direct klaar zijn voor gebruik. Ongeacht of je voor de bekabelde i700 of de i700 Wireless kiest, beide apparaten hebben een 180° draaibare scantip, zijn vederlicht en beschikken over de unieke UV-C LED-desinfectie.

 

Het spreekt voor zich dat u geen maandelijkse licentiekosten of betaalde updates hoeft te betalen. Met de MEDIT i700 willen wij u de vrijheid en compatibiliteit voor uw praktijk geven die u altijd al wilde hebben.

Medit i700 intraorale scanner

De plug & scan oplossing inclusief laptop en voorgeïnstalleerde software. Aanzetten en scannen.

Het 245 gram zware handstuk en de 180° draaibare scankop van de MEDIT i700 maken het werken uiterst comfortabel. Tot 70 FPS zorgt voor de gewenste snelheid. Met behulp van de geïntegreerde afstandsbedieningsknop kan het gedigitaliseerde scanmodel eenvoudig worden gedraaid en op het scherm worden gezet zonder dat u uw hand van de scanner hoeft te halen. UV-C LED-desinfectie draagt aanzienlijk bij aan de hygiëne in de praktijk en werkt volledig automatisch. De MEDIT i700 wordt met slechts één kabel rechtstreeks op de laptop aangesloten. Een extra stroomaansluiting is niet nodig. Dit maakt de MEDIT i700 uiterst flexibel en mobiel. De scanner heeft geen permanente WiFi-verbinding nodig en is daardoor ook offline volledig functioneel.

Medical Instinct® levert u de MEDIT i700 altijd samen met een prestatie-geoptimaliseerde laptop inclusief een krachtige processor en volledig geïnstalleerde gebruikerssoftware.

 • tot 70 FPS
 • Afstandsbedieningsmodus
 • volledig open systeem
 • geen softwarekosten

MEDIT i700 draadloos

Zo snel, licht en nauwkeurig als de Medit i700 - alleen draadloos.

Het lichtgewicht handstuk van de MEDIT i700 wireless heeft bovendien een scankop die 180° kan worden gedraaid voor optimale ergonomie. Tot 70 FPS zorgen voor snelle scanprocessen. Met behulp van de geïntegreerde afstandsbedieningsknop kan het gedigitaliseerde model eenvoudig worden gedraaid en op het scherm worden gezet zonder dat u uw hand van de scanner hoeft te halen. UV-C LED-desinfectie draagt aanzienlijk bij aan de hygiëne in de praktijk en werkt volledig automatisch. Met één acculading van de MEDIT i700 wireless kunt u een uur lang zonder onderbreking of maximaal 30 patiëntencasussen scannen. Met de drie meegeleverde batterijen zijn tot 3 uur continu gebruik of 90 patiëntcasussen mogelijk zonder opladen. Daarnaast is de i700 wireless uiteraard ook aan te sluiten op de meegeleverde stroomkabel en dus voor onbeperkte tijd te gebruiken.

Medical Instinct® biedt u de MEDIT i700 wireless samen met een prestatie-geoptimaliseerde laptop inclusief een krachtige processor en volledig geïnstalleerde gebruikerssoftware.

 • tot 70 FPS
 • Afstandsbedieningsmodus
 • volledig open systeem
 • geen softwarekosten

Mobiel scanstation

De mobiele en hygiënische aanvulling op de Medit i700 scanners. Stabiel, flexibel, ergonomisch.

Het Medical Instinct® mobiele scanstation vergroot de bruikbaarheid en flexibiliteit van uw MEDIT i700-scanner. De unit bestaat uit een stabiel, verrijdbaar rack, een touchscreen en een draaibaar toetsenbord en muis. Consequent medische oppervlakken die gemakkelijk kunnen worden gedesinfecteerd (inclusief toetsenbord en muis). In de afsluitbare lade kan de notebook inclusief de kabels onzichtbaar en veilig worden opgeborgen op het geïntegreerde koelkussen.

 

Het geheel biedt de beste ergonomie en is eenvoudig met één hand in hoogte te verstellen. Je wilt staand of zittend werken. Met één druk op de knop zet u het apparaat in een mum van tijd in de perfecte positie.

 

De soepel lopende en stille wielen maken uw scanstation mobiel en zorgen ervoor dat u zich snel van de ene kamer naar de andere kunt verplaatsen.

MEDIT-link

Het brein van de MEDIT i700 & i700 wireless

Indien u dat wenst, is uw software voor de i700 en i700 wireless altijd up-to-date en gratis.

Het volledig open MEDIT Link-systeem biedt u gratis, intelligente functies en apps en is intuïtief te gebruiken. Communiceer in realtime cloudgebaseerd met uw laboratorium of medische partners. Medit is ook een van de snelste bedrijven in het leveren van software-upgrades naar het volgende ontwikkelingsniveau. Hierdoor blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en profiteer je van een vernieuwde scanner met verbeterde prestaties en nieuwe functies.

 • Cloudgebaseerde service: bewerk, archiveer en beheer originele scans waar ze zich ook bevinden.
 • Web Viewer & Case Talk: vlotte realtime communicatie met partners. Bekijk scangegevens en notities op elk apparaat.
 • Impressie scannen: hiermee kunt u een afdruk scannen op moeilijk te scannen gebieden. Deze scan kan vervolgens worden vergeleken met de originele scangegevens.
 • Smart Shade Guide: Automatische tandkleurherkenning
 • AI Scanbody Matching: nauwkeurige weergave van geplaatste scanabutments in gebieden die moeilijk te scannen zijn.
 • HD-modus: Met de HD-modus krijgt u zeer scherpe scanbeelden, zelfs rond de randen.
 • Medit Apps: Handige vooraf geïnstalleerde apps voor planning, visualisatie en implementatie.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!