QuietOn Earplug Dental Startkit

€ 219,95
(Exclusief BTW/Verzending)
Artikelnummer
QUIT-64240274

Beschrijving

Dankzij QuietOn dental gehoorbescherming worden alle schadelijke en hinderlijke geluiden gedempt maar kunt u toch ‘gewoon’ met uw patiënten en collega behandelaars praten/communiceren alsof u geen gehoorbescherming draagt. Hierdoor is QuietOn dental bij uitstek geschikt voor de tandheelkunde.

 

 

  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Betrouwbare levering met DHL
  • Product niet voorradig = altijd een alternatief
  • Professioneel advies

Quiet-on Dentale earplugs

QuietOn dental active noise cancelling earplugs zijn slimme, gecertificeerde gehoorbeschermers uit Finland. Dental professionals (tandartsen, hygiënisten, techniekers) worden constant blootgesteld aan onregelmatig tandheelkundig geluid, zowel hoorbaar als niet hoorbaar. Toch wordt dit vaak ontkent en gemakkelijk aan voorbijgegaan omdat we wennen aan deze geluiden. De schadelijke gevolgen blijven echter zichtbaar en openbaren zich pas op langere termijn.

Gecertificeerd gehoorbeschermingsapparaat

De Quiet-On dental earplug is een gecertificeerd gehoorbeschermingsapparaat (EN 352). Het apparaat is klein en gemakkelijk in gebruik en bevat geen draden en instellingen. Het apparaat is uiterst efficiënt in hoge en lage geluidsfrequenties, maar ook bij de frequenties van tandheelkundige apparatuur (reducering tot wel 40Db). Binnen 1 uur is het apparaat volledig opgeladen en de batterij heeft een extra lang vermogen van 50 uur. 

Patiëntvriendelijk

Het apparaat is hygiënisch en veilig, er is geen srpake van elektro magnetische storingen (interference). Communicatie tussen patiënt en behandelaar blijft gemakkelijk. De storende tandheelkundige geluiden en dagelijkse stress worden gereduceerd. Het welbevinden van de patiënt wordt verhoogd door het verminderen van geluid in de praktijk.


Dental Quiet-On Startkit

De Dental Quiet-On Startkit bestaat uit:

1x Paar Quiet-On earplugs
1x Charging Box
1x Micro USB Kabel
1x User Guide
1x Paar Quiet-On Foam eartips
8x Siliconen eartips ( 2 maten, Blauw/Medium Groen/Small)

 

 

Meer informatie
Uitgelicht 19
Youtube link 1 KD7ooIV_ufg